Ajankohtaista

26.04.2023

Lehdistötiedote: Oittaalle Espooseen avataan vapunpäivänä uusi seikkailuminigolfkenttä

Espooseen Oittaalle avautuu uusi 18-väyläinen seikkailuminigolfkenttä 1.5.2023. Kenttä sijaitsee Oittaan ulkoilualueella lähellä Oittaan uimarantaa. Se on ensimmäinen täysimittainen seikkailuminigolfkenttä pk-seudulla.

Seikkailuminigolfissa väylät eivät ole irrallisia rakennelmia vaan osa maisemaa. Haasteita lyöjälle tarjoavat ratojen kaltevuus sekä erilaiset esteet. Seikkailuminigolfiin kuuluvat elämykselliset maisemaelementit.

Uuden seikkailuminigolfkentän teemana on Oittaa. Väylillä on pienoiskoossa Oittaan maamerkkejä, muun muassa yhdellä väylällä pelataan Oittaan uimarannalla.

”Olen kierrellyt pelaamassa seikkailuminigolfkilpailuja USA:ssa ja ympäri Eurooppaa ja Suomea, ja on hienoa, että nyt myös pääkaupunkiseudulle on vihdoin saatu kansainväliset mitat täyttävä 18-reikäinen seikkailuminigolfkenttä!” sanoo Suomen Ratagolfliiton hallituksen jäsen Marko Nuotio.

”Mahtavaa että vihdoin päästään avaamaan”, kertoo yrittäjä Jari Saarhelo, joka on puuhannut seikkailuminigolfia Oittaalle jo usean vuoden ajan. Puisto työllistää seikkailugolfkauden aikana huhtikuusta syyskuuhun viitisen työntekijää.