Mitä on seikkailuminigolf?

Seikkailuminigolfissa väylät eivät ole irrallisia rakennelmia vaan osa maisemaa. Haasteita lyöjälle tarjoavat ratojen kaltevuus sekä erilaiset esteet. Seikkailuminigolfiin kuuluvat elämykselliset maisemaelementit.

Minigolf sopii kaikille ikään katsomatta

Koko perhe golfaamaan

Mailoja on kolmea kokoa, ja kukin saa pelata tyylillään − vakavasti kisamielessä tai rennosti yksinkertaisesti kesästä ja yhdessäolosta nauttien.

Treffit viheriöllä

Tarjoa mielitietyllesi erä minigolfia! Pelatessa ei tarvitse miettiä, mitä sanoisi tai tekisi ja mihin kätensä panisi. Kun huomio on pelissä, juttu luistaa ja voi ottaa rennommin.

Yhteisiä onnistumisen elämyksiä!

Mahtavan putin jälkeen olo on kuin kuninkaalla. Leikkimielisessä kisassa hienot ja vähemmän hienot putit herättävät tunteita ja nostattavat hymyn huulille.

Otetaanko skaba?

Yhdessäoloa porukalla

Haasta parempi puoliskosi, anoppisi, isoäitisi tai vaikka pomosi puttauskisaan! Minigolf on leppoisa tapa viettää kesäpäivää yhdessä perheen, työ- tai opiskeluporukan tai kaverien kesken.

Tiimipäivä tulossa?

Otamme vastaan myös erilaisia isompia ryhmiä tiimi- tai virkistyspäivän viettäjistä koululaisiin, urheiluseuroihin, kaveriporukoihin ja polttariseurueisiin. Jos ryhmässänne on pelaajia yli 10, suosittelemme tekemään varauksen osoitteeseen .